Yuj is Sanskriet voor 'Verbinden'. Je spreekt het uit als "djoe-ie".

Life of Yuj

voor verbreding & verdieping van jouw zelfbewustzijn.

Meet the trainers!

De programma's van Life of Yuj worden gefaciliteerd door trainers en coaches met ieder zijn/haar eigen levensverhaal. En jarenlange ervaring en opgedane kennis binnen zijn/haar eigen specialisatie en eigen bedrijf. Zij weten als geen ander hoe ze met welgemeende oprechte interesse, een luisterend oor, de juiste vragen en een flinke dosis humor en luchtigheid jou kunnen helpen met jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze faciliteren allemaal één/meerdere eigen sessie(s) op het gebied van hun eigen specialisatie. Meet the team!

Chris Cohen

image1

Founder & Co-trainer

Lees meer

Tom Elffers

image2

Coaching  & Visie-ontwikkeling

Lees meer

Helene Spork

image3

Coaching

lees meer

Roderik Schoorlemmer

image4

Coaching & Tai chi

lees meer

Victorine Jansen

image5

Mindfulness & Yin yoga

lees meer

"De eerlijkheid en daadkrachtigheid van de coaches zorgde bij iedere sessie wel voor een doorbraak, was het niet bij mijzelf, dan wel bij een ander waar ik dan weer vol bewondering naar zat te kijken. En waar ik ook weer van leerde. Het heeft mij zeker een grote stap richting dat eigen pad gebracht." (Oud deelneemster Laurien)

Meer reviews

Over Chris - "Ik ben de oprichtster van Life of Yuj en co-trainer binnen de programma's. Als hooggevoelig persoon speelt het thema ‘verbinding’ een belangrijke rol in mijn leven. In de zin van zelfkennis, weten hoe mijn systeem functioneert en daar naar handelen. Dan ben ik ook het beste in staat om een prettige verbinding met mijn omgeving te hebben. Twee jaar geleden was ik een tijdje mentaal vrijwel leeg en had ik bijna geen fysieke energie. Door zelf coaching en therapie te hebben ervaren, een andere manier van sport/beweging te hebben ontdekt dat ik aanvulde met mindfulness en (yin) yoga, ben ik er achter gekomen hoe ik meer energie kan hebben, makkelijker zelf de lead over mijn leven kan nemen, dingen kan doen die bij mijn authenticiteit passen en die me een gelukkig gevoel geven. Ik weet daarom als geen ander hoe waardevol het werken aan je persoonlijke ontwikkeling kan zijn en gun dit de wereld om mij heen. Ik krijg er super veel energie van anderen te helpen, mensen weer met zichzelf te laten verbinden en met hun omgeving. En zo is Life of Yuj ontstaan :-) Binnen Life of Yuj ben ik naast co-trainer ook de verbinder; het persoonlijke contact voor de deelnemers van begin tot eind en zelf bij iedere sessie aanwezig om zowel de ontwikkeling van de deelnemers te waarborgen als de continuïteit en kwaliteit van de programma's."

Over Tom - "Ik ben trainer, coach en visie-ontwikkelaar. Na een zoektocht waarom ik geen energie had, kwam ik uit bij mijn eigen visie: in mijn leven én werk. Ik werd trainer-coach. Als ervaringsdeskundige gun ik sindsdien anderen wat mij op mijn eigen pad heeft geholpen. Mijn visie in mijn persoonlijk leven overlapt in mijn werk. Holisme vormt de basis. Je kunt holisme samenvatten als interesse, voorbij aan het dualisme, voorbij aan goed en fout. Ik heb een grote fascinatie voor het leven zelf en voor mensen. Ik geniet o.a. van wandelen in Amsterdam, me verdiepen in boeken en een praatje maken met vrienden of mensen die ik op één van mijn wandelingen tegenkom. Steeds weer benieuwd wie of wat er op mijn pad komt. In de sessies van het Body, Mind & Heart introductieprogramma help ik je met jouw persoonlijke visie-ontwikkeling. Hoe je van een wens en verlangen naar werkelijkheid kunt gaan."

Over Helene - "Ik ga graag Beyond Business as Usual. Met meer dan 20 jaar ervaring in leiding geven, nemen en stimuleren en een levenslange vindtocht in de energetische contreien (werken met energie) heb ik een brede blik op het leven ontwikkeld. In het Body, Mind, & Heart introductieprogramma neem ik je sneltreinvaart mee wonderbaarlijke en praktische ideeën, die jou een bredere blik geven op jouw persoonlijk leiderschap. Die naast meer inzicht in je Body, Mind & Heart, jou een kijkje geven in je diepere ik. Die jouw verlangen naar een groots leven wakker maken of aanjagen. En onderweg verklap ik ook nog hoe het werkt. Met intrigerende verhalen uit mijn eigen leven. Ik word dolgelukkig als dat jou helpt de permanente beweging toe te laten."  

Over Roderik - "Ik ben oprichter en eigenaar van Flow Sessions waar ik werk als coach, facilitator in leiderschapsprogramma’s en Tai chi docent. Ik ben gedreven om mensen te helpen met loslaten. Te ontspannen, tot rust te komen, zich open te stellen en naar binnen te gaan. Waardoor langzaamaan allerlei blokkades worden opgeheven, energie vrij kan stromen en zij als vanzelf in hun kracht komen. Ruimte krijgen voor verandering. Voor nieuwe dingen. Voor groei en ontwikkeling. Bij het Body, Mind & Heart introductieprogramma help ik je hierbij aan de hand van coaching en beweging (gebaseerd op Tai chi). Hiervoor gebruik ik alles wat ik in huis heb: mijn achtergrond in psychologie, worsteling met mijn eigen problemen, training in Tai chi, meditatie en contemplatie."

Over Victorine - "Ik ben consultant en trainer in leiderschap & mindfulness en gecertificeerd yin yogalerares. Het is mijn doel om mensen dichter bij zichzelf te brengen door zelfbewustzijn te ontwikkelen. Om dit doel te bereiken, doe ik waar ik voor sta (I practice what I preach). Het is mijn streven om een leven te leiden dat resoneert met je ware zelf. In mijn geval betekent dat iedere dag mediteren, al sinds mijn vroege tienerjaren. Mijn diepe luistervaardigheid en gevoeligheid helpen mij te begrijpen wat er met individuen en in organisaties gebeurt en om te raadplegen wat er nodig is voor groei. Met veel plezier help ik hen bij de ontwikkeling van hun zelfbewustzijn, door middel van een verscheidenheid aan lichaams- en denkwijzen. Bij de sessies van het Body, Mind & Heart introductieprogramma doe ik dit door middel van Mindfulness en Yin Yoga. En altijd met een nieuwsgierige en open geest, want er is zoveel meer te leren."