Yuj is Sanskriet voor 'Verbinden'. Je spreekt het uit als "djoe-ie".

Life of Yuj

voor verbreding & verdieping van jouw zelfbewustzijn.

Het Body, Mind & Heart introductieprogramma in 1 overzicht

Some extra facts

- Het programma is verdeeld over 7 (avond)sessies van 2,5 uur dat in totaal 5 weken duurt. De opening en afsluiting vinden beiden plaats op een zondagmiddag. De rest van de sessies vindt plaats op woensdagavond van 19:30-22:00 uur. 

- Samen met een groep van max. 7 deelnemers neem je deel aan het programma. Zo leer je niet alleen van de trainers en coaches, maar doe je ook nieuwe persoonlijke inzichten op middels de andere deelnemers. 

- Binnen de groep werk je aan jouw eigen persoonlijke uitdaging. Zowel 1-op-1 met de trainer/coach als in groepsverband. 

- De 5 begeleidende trainers en coaches zijn allen zeer ervaren en hebben ieder zijn/haar eigen specialisatie. 

- Aan welke persoonlijke uitdaging je tijdens het programma gaat werken hoef je vooraf nog niet scherp te hebben. Dit kan ook tijdens het programma duidelijk worden. Go with the flow! 

- Is werken aan je persoonlijke ontwikkeling zweverig? Verre van! Tenminste niet bij Life of Yuj want het moet wel leuk blijven natuurlijk. Zo kenmerkt het programma zich door een luchtig en pragmatisch karakter, met veel persoonlijke aandacht, humor en tijd om te oefenen.

"Dit programma biedt aandacht aan alle perspectieven die belangrijk zijn in het leven. Je leert hier bepaalde kanten van jezelf beter kennen of zelfs helemaal nieuwe kanten kennen. Life of Yuj heeft me ontzettend veel gebracht, maar het mooiste is toch wel de verdieping en daardoor een sterker gevoel van rust en zelfvertrouwen."  (Oud deelneemster Nicky)

Meer reviews
image1

Data en deelnamekosten

// 31 maart - 26 mei 2019

// 2 juni - 7 juli 2019

// Nieuwe data voor het volgende programma worden nog bekend gemaakt. Meld je alvast aan bij interesse. 


Deelnameprijs is 599,- euro. Deze deelnameprijs is inclusief BTW. Voor zakelijke deelnemers die BTW kunnen terugvorderen gelden andere tarieven en zijn de bedragen exclusief BTW. 


Wist je dat...?

1. Deelname kan in twee termijnen betaald worden (dit kan tijdens je intake besproken worden).

2. Steeds vaker investeren werkgevers in het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van hun werknemers aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsbudget. Wellicht is het de moeite waard om uit te zoeken of je deelname aan het Body, Mind & Heart introductieprogramma via je werkgever kunt bekostigen?

3. Had je al uitgerekend dat je voor 7 sessies van 2,5 uur, gemiddeld 78,43 euro incl. btw per sessie betaalt? Dat is (maar) 31,37 euro incl. btw per uur. 

4. Ondernemers en zzp’ers kunnen de kosten als ondernemerskosten meenemen (persoonlijke ontwikkeling). 

Ik heb interesse en wil me aanmelden