Life of Yuj

Yuj is Sanskriet voor 'Verbinden'. Je spreekt het uit als "djoe-ie".

Het Body, Mind & Heart introductieprogramma in één overzicht

1 combi programma

Diverse technieken in 1 programma: Coaching, Mindfulness & Lichaamswerk (Yin Yoga & Tai chi) 

Kleine groep deelnemers

Max 7. personen, geschikt voor mannen en vrouwen, sessies worden gegeven in het Nederlands

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke intake vooraf & 

persoonlijke begeleiding 

tijdens het 

programma

Inspirerende locatie

In Amsterdam centrum op loopafstand van het Centraal station, locatie voelt 

als 'thuis'

Lesmateriaal inbegrepen

Een reflectiedagboek, opdrachten tijdens de sessies en tussen de 

sessies door

Easy to join!


Laagdrempelig, doordeweeks in de avond, combi van theorie en praktijk, betaalbaar & last but not least: fun! 

Met het Body, Mind & Heart introductieprogramma ga je aan de hand van een unieke combinatie van Coaching, Mindfulness en lichaamswerk (Yin Yoga en Tai chi technieken) aan de slag met jouw persoonlijk leiderschap, de manier waarop je zelf de lead hebt over je eigen leven. Het programma laat je stilstaan bij jezelf, bewustzijn creëeren over hoe je jouw leven momenteel invult en laat nadenken over hoe je jouw leven het liefst zou willen invullen. Met als specifieke focus de werking en verbinding van jouw persoonlijke lichaam, gedachtes en gevoelens (Body, Mind & Heart) en de waardevolle informatie die deze elementen jou kunnen vertellen. In het programma wordt een groot aanbod aan verschillende technieken en tools aangereikt, zodat je zelf kunt ontdekken wat het beste bij jou past. 


Het Body, Mind & Heart introductieprogramma is een allround programma dat verdeeld is over 7 (avond)sessies van 2,5 uur en dat in totaal 5 weken duurt. Samen met een groep van max. 7 deelnemers neem je deel aan het programma, waarbij je wordt begeleid door een aantal zeer ervaren coaches en trainers, met ieder zijn/haar eigen specialisatie. Het programma kenmerkt zich door een luchtig en pragmatisch karakter, met veel persoonlijke aandacht, humor en tijd om te oefenen. 

Ik wil me direct inschrijven!

Reviews: wat zeggen deelnemers over Life of Yuj?

Robert (36): "Wat maakt wie je bent? Zijn het de levenservaringen die je reeds hebt opgedaan of de levenservaringen die je nog gaat opdoen? Of beiden? Life of Yuj geeft op bijzondere wijze zicht in je verleden en je toekomst, door te verbinden in het nu. Voor mensen die zich net beginnen te verdiepen op dit gebied is het een super mooie introductie in de diverse mogelijkheden. Voor mensen die zich hier al wat meer in hebben verdiept, een unieke verbreding van je horizon. Dus voor iedereen die open staat voor verdere verrijking van je leven, een absolute aanrader! Wow!" 


Sanne (27): "In persoonlijke ontwikkeling bestaat er niet zoiets als 'de manier'. Life of Yuj heeft dat goed begrepen. Het laat me als deelnemer zelf ontdekken waarmee ik aan mijn doelen kan werken door het aanbieden van een zorgvuldig uitgekozen mix aan methoden en technieken, in de setting van een hechte groep deelnemers met wie ik ervaringen kan uitwisselen. Elke sessie verlaat ik met nieuwe inspiratie en/of bijzondere ervaringen. Heel fijn!"   


Nicky (30): "Dit programma biedt aandacht aan alle perspectieven die belangrijk zijn in het leven. Je leert hier bepaalde kanten van jezelf beter kennen of zelfs helemaal nieuwe kanten kennen. Life of Yuj heeft me ontzettend veel gebracht, maar het mooiste is toch wel de verdieping en daardoor een sterker gevoel van rust en zelfvertrouwen."  


Job (33): "Warm en doeltreffend. Mooi."


Guusje (27): "Life of Yuj is een enorm interessant en leerzaam programma. De trainers en coaches brengen allemaal een boeiende invalshoek op onze eigen doelen en hoe we daar dichterbij kunnen komen. Daarnaast is Chris een prettige begeleidster, die er voor zorgt dat iedereen in de groep zich op haar gemak voelt, en leidt alles in goede banen." 


Carmen (27): "Life of Yuj was voor mij 1x per week 2,5 uur tijd voor mezelf waarin ik 100% in contact stond met mijn gevoel!" 

Data & deelnamekosten

Voor wie?

Het Body, Mind & Heart introductieprogramma is, zoals de naam al aangeeft, een introductie en bedoeld ter ontdekking van hoe jouw Body, Mind & Heart voor jou persoonlijk werken. Je kunt dus zelf het beste bepalen hoe veel ervaring je al hebt met het thema persoonlijk leiderschap en de technieken die worden ingezet.  Ook kan dit besproken worden tijdens de persoonlijke intake. Het programma is ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen. De sessies worden in het Nederlands gegeven. 


* Binnenkort volgt meer informatie over een verdiepend programma voor het Body, Mind & Heart introductieprogramma. Dit vervolg programma is voor deelnemers van het introductieprogramma en voor mensen met al meer ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap. Meer informatie volgt snel!

Meet the trainers!