Nice to meet you! Mijn naam is Chris en ik ben de oprichtster van Life of Yuj. 


Al heel mijn leven speelt verbinding een grote rol voor mij. In mijn jeugd had het veel te maken onrust (een vroege scheiding van mijn ouders en verschillende woonplaatsen en scholen), een gebrek aan verbinding zou je beter kunnen zeggen. In mijn studententijd speelde verbinding vooral een belangrijke rol in de ontdekking van de liefde en hoe om te gaan met verschillende vriendschappen. En vier jaar geleden kreeg verbinding opnieuw een andere gelaagdheid voor mij, toen ik aan het werkende leven begon.


Dit keer in de vorm van écht in contact staan met mezelf. Want zo’n 1,5 jaar geleden was ik dat even helemaal kwijt. Ik werkte destijds als project- en programmamanager op het gebied van Learning & Development in de corporate wereld. Veel ambitie, een enorme leergierigheid, perfectionisme en de lat steeds hoger leggen voor mezelf (terwijl niemand dat eigenlijk van me verlangde). Daarnaast probeerde ik binnen mijn privéleven ook veel ballen tegelijkertijd hoog te houden. En was ik nou eenmaal bijna 30 en kwamen de welbekende dertigersdilemma's ook nog eens om de hoek kijken. Tot ik op een gegeven moment bijna geen energie meer had, een onbekende allergie kreeg en last had van een constant wollig hoofd. Ik wist dat ik op een andere manier richting aan mijn leven moest gaan geven, wilde ik geen burn-out krijgen. Ik maakte namelijk in mijn omgeving (veelal eind 20-ers en begin 30-ers) van dichtbij mee hoe verschrikkelijk dit kon zijn!


Gelukkig heb ik tijdig deze hulp gevonden in de vorm van een combinatie van coaching, meditatie en veel (yin) yoga. Waarmee binnen relatief korte tijd mijn energie weer terug was. En nieuwe inzichten rijker over wat ik er zélf aan kan doen om in écht contact met mezelf te blijven staan. Inzichten die ik nu met zo veel mogelijk mensen om me heen dagelijks deel. En over het algemeen gaat 'verbinding' voor mij heel goed, maar zijn er natuurlijk ook dagen/periodes dat ik het lastiger vind. 


Omdat ik veel energie krijg van het helpen van anderen waarbij ik mijn eigen ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap inzet, heb ik Life of Yuj opgericht. Samen met een aantal geweldige en zeer ervaren trainers hoop ik mensen weer in écht contact met zichzelf te laten staan. Bewust(er) te leven, zélf de richting van je leven te bepalen, stevig in de wereld te staan, lekker in je vel te zitten en dingen uit het leven te halen waar JIJ energie van krijgt. 


De mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik een open boek ben. Ik deel met liefde meer over mijn persoonlijke levensverhaal. Maar ik vind dit fijner om in het echt te doen, met een persoonlijke ontmoeting of tijdens één van de sessies van de programma’s van Life of Yuj. 


Wie weet ontmoeten we elkaar op een dag, bedankt voor je bezoek aan Life of Yuj!

image4
image5

Inspiratie

Een paar titels die mij erg hebben geïnspireerd deel ik graag:


~ 'Het matje. Zingevingsfitness voor mensen die hun eigen richting willen bepalen.' Geschreven door Korrie de Vet en Tom Kniesmeijer, 2011. (Uit dit boek zijn enkele citaten voor de website van Life of Yuj gebruikt.)


~ 'De leider ben je zelf. Multi Dimensionaal Leiderschap.' Geschreven door Anita Tamming.


~ 'Fuck the quarterlife crisis. Waardevolle lessen waar je écht gelukkig van wordt.' Geschreven door Femke Kamps.


~ 'Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt.' Geschreven door Haemin Sunim.


~ 'Leven & werken in het ritme van de seizoenen.' Geschreven door Jaap Voight.


~ De recent verschenen 'Burn-out Gids' van de Volkskrant geeft een mooie samenvatting weer van alles wat er op het gebied van burn-outs speelt.