Yuj is Sanskriet voor 'Verbinden'. Je spreekt het uit als "djoe-ie".

Life of Yuj

Voor méér zelfkennis, gericht op jouw unieke Body, Mind & Heart.

Nice to meet you! 


Mijn naam is Chris en ik ben de oprichtster van Life of Yuj. Verbinding speelt sinds mijn jeugd al een grote rol in mijn leven. Vroeger stond het voornamelijk in het teken van verbinden met mijn omgeving (gescheiden ouders, verschillende woonplaatsen) en tijdens mijn studententijd had het voornamelijk te maken met nieuwe vriendschappen en de ontdekking van de liefde. Toen ik bijna 5 jaar geleden aan het werkende leven begon, kreeg verbinding opnieuw een andere gelaagdheid voor mij, dit keer in de vorm van het contact met mezelf. 


Twee jaar geleden was ik dat contact namelijk even helemaal kwijt. Ik werkte destijds als project- en programmamanager op het gebied van Learning & Development in de corporate wereld. Veel ambitie, een enorme leergierigheid, perfectionisme en de lat steeds hoger leggen voor mezelf (terwijl niemand dat eigenlijk van me verlangde). Daarnaast probeerde ik binnen mijn privéleven ook veel ballen tegelijkertijd hoog te houden. Dit ging me vrij goed af, tot ik op een dag bijna geen energie meer had, een onbekende allergie kreeg en last kreeg van een constant wollig hoofd. Mijn omgeving (dertigers en millenials) kampte al veel met burn-outs en ik wilde hier absoluut ver van uit de buurt blijven. Dit betekende dat ik mijn leven anders moest gaan inrichten. Ik heb destijds fijne hulp gevonden in de vorm van een combinatie van coaching, meditatie en (yin) yoga. Waarmee binnen relatief korte tijd mijn energie weer terug was. En ik nieuwe inzichten rijker was over wat ik er zélf aan kan doen om in écht contact met mezelf te blijven staan. 


Omdat ik veel energie krijg van het helpen van anderen waarbij ik mijn eigen ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap inzet, heb ik Life of Yuj opgericht. Samen met een aantal geweldige en zeer ervaren trainers hoop ik mensen weer in écht contact met zichzelf te laten staan. Bewust(er) te leven, zélf de richting van je leven te bepalen, lekker in je vel te zitten en dingen uit het leven te halen waar JIJ energie van krijgt. 


Mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik een open boek ben. Ik deel met alle plezier meer over mijn persoonlijke levensverhaal. Maar ik vind dit fijner om in het echt te doen, met een persoonlijke ontmoeting of tijdens één van de sessies van de programma’s van Life of Yuj. 


Wie weet ontmoeten we elkaar op een dag, bedankt voor je bezoek aan Life of Yuj!

image3
image4

Inspiratie

Een paar titels die mij erg hebben geïnspireerd deel ik graag:


~ 'Het matje. Zingevingsfitness voor mensen die hun eigen richting willen bepalen.' Geschreven door Korrie de Vet en Tom Kniesmeijer, 2011. (Uit dit boek zijn enkele citaten voor de website van Life of Yuj gebruikt.)


~ 'De leider ben je zelf. Multi Dimensionaal Leiderschap.' Geschreven door Anita Tamming.


~ De recent verschenen 'Burn-out Gids' van de Volkskrant geeft een mooie samenvatting weer van alles wat er op het gebied van burn-outs speelt.


~ 'Fuck the quarterlife crisis. Waardevolle lessen waar je écht gelukkig van wordt.' Geschreven door Femke Kamps.


~ 'Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt.' Geschreven door Haemin Sunim.


~ 'Leven & werken in het ritme van de seizoenen.' Geschreven door Jaap Voight.