Yuj is Sanskriet voor 'Verbinden'. Je spreekt het uit als "djoe-ie".

Life of Yuj

voor verbreding & verdieping van jouw zelfbewustzijn.

Lees hier hoe eerdere deelnemers Life of Yuj hebben ervaren

Robert (36, Zelfstandig ondernemer): "Wat maakt wie je bent? Zijn het de levenservaringen die je reeds hebt opgedaan of de levenservaringen die je nog gaat opdoen? Of beiden? Life of Yuj geeft op bijzondere wijze zicht in je verleden en je toekomst, door te verbinden in het nu. Voor mensen die zich net beginnen te verdiepen op dit gebied is het een super mooie introductie in de diverse mogelijkheden. Voor mensen die zich hier al wat meer in hebben verdiept, een unieke verbreding van je horizon. Dus voor iedereen die open staat voor verdere verrijking van je leven, een absolute aanrader! Wow!" 


Tessa (33, CEO in de start-up industrie): "Een hele mooie introductie m.b.t. persoonlijke ontwikkeling. Vanuit verschillende invalshoeken leer je naar jezelf en je gedrag te kijken, je krijgt tools aangereikt om dingen te veranderen en je leert veel meer naar je gevoel te luisteren en hierop te vertrouwen. Het programma heeft bij mij echt iets geactiveerd. Je moet wel in actie komen en aan de slag met de inzichten; zowel persoonlijk als zakelijk. Een mooie en concrete stap naar een completer mens. Dank!!"


Laurien (43, PR manager): "Life of Yuj heeft mij doen inzien dat ik de enige persoon ben die iets aan mijn eigen situatie kan doen. Je kunt je omgeving niet veranderen. Je kunt alleen je eigen pad kiezen, bepalen hoe je dat pad bewandelt, en waar het pad eindigt. Een ander kan dat niet en mag dat niet voor jou bepalen. Die oordelen en meningen, verwachtingen, die zijn er wel. Van anderen en van jezelf. En om daar een balans in  te vinden zijn de technieken en verschillende methodes die worden aangeboden een mooie selectie waar zeker voor iedereen iets bij zit. De eerlijkheid en daadkrachtigheid van de coaches zorgde bij iedere sessie wel voor een doorbraak, was het niet bij mijzelf, dan wel bij een ander waar ik dan weer vol bewondering naar zat te kijken. En waar ik ook weer van leerde. Het heeft mij zeker een grote stap richting dat eigen pad gebracht. DANK!"


Teun (31, Technical engineer): "Hoe kom je erachter wat jou interne drives zijn? Hoe kom je meer tot jezelf, maar bovenal, hoe vind je de rust om te leren luisteren naar jezelf? Life of Yuj geeft op zijn geheel eigen wijze een mogelijkheid tot het vinden van de sleutel naar je eigen gevoel. Wat je ervaring of achtergrond ook is met de verschillende onderdelen van de training, Chris kan samen met haar team je helpen om je bewustzijn te vergroten en samen een stap in de richting te zetten die je wilt, of daarvoor nog niet voor mogelijk had gehouden. Het levert je een handvat om zelf verder te sleutelen met de tools die voor jou werken."


Sanne (27, A&O psychologe en coach/trainer): "In persoonlijke ontwikkeling bestaat er niet zoiets als 'de manier'. Life of Yuj heeft dat goed begrepen. Het laat me als deelnemer zelf ontdekken waarmee ik aan mijn doelen kan werken door het aanbieden van een zorgvuldig uitgekozen mix aan methoden en technieken, in de setting van een hechte groep deelnemers met wie ik ervaringen kan uitwisselen. Elke sessie verlaat ik met nieuwe inspiratie en/of bijzondere ervaringen. Heel fijn!"   


Fleur (28, Arts): "Een fantastisch divers programma waarbij je inzicht krijgt in hoe je koppie en je lichaam werken. Ik weet nu beter hoe ik moet vertragen en daarmee meer rust kan creëren." 


Job (33, Finance professional): "Warm en doeltreffend. Mooi."


Guusje (27, Talent & strategy consultant): "Life of Yuj is een enorm interessant en leerzaam programma  dat je door alle facetten van zelfbewustzijn heen laat gaan, op een veilige en prettige manier. Sommige sessies waren confronterend, maar op een goede manier ingezet waardoor je uiteindelijk veel verder komt. Daarnaast is Chris een prettige begeleidster, die er voor zorgt dat iedereen in de groep zich op haar gemak voelt, en leidt alles in goede banen. Een ideaal introductie programma voor iedereen die meer over zichzelf wil leren!"


Carmen (27, HR teamlead): "Life of Yuj was voor mij 1x per week 2,5 uur tijd voor mezelf waarin ik 100% in contact stond met mijn gevoel!" 

Kernwoorden waarmee deelnemers het programma omschrijven zijn...

Inspirerend, open minded, daadkrachtig, persoonlijk, gefocust, veilig, out of your comfort zone, wakkert nieuwsgierigheid aan, creëert rust maar ook actie, stap naar completer mens.